נוטלה טבעונית מ-3 מרכיבים!

נוטלה טבעונית מ-3 מרכיבים!

עוד מתכון מעולה שאנחנו בטוחים שיהיה אצלכם בשימוש על בסיס קבוע!

מתכון לשוקולד נוטלה טבעוני קל ומהיר להכנה! מ-3 מרכיבים בלבד!!

את המתכון קיבלנו מנטליה שמנהלת בלוג מתכונים טבעוניים VegaNati ומעלה תמונות שקשה לעמוד בפניהן בעמוד האינסטגרם @theveganati

 

 

אז מה צריך?

2 כוסות אגוזי לוז (500 מ"ל)

חצי כוס סירופ מייפל אמיתי אורגני

2 כפות אבקת קקאו נא/ 3 כפות אבקת קקאו הולנדית

חצי כוס מים 

 

איך מכינים?

1. מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות, טורבו.

2. מפזרים את אגוזי הלוז בתבנית ומכניסים לתנור ל-10 דקות. 

3. מוציאים מהתנור ומעבירים למגבת, משפשפים במגבת כדי להוריד את קליפות האגוזים. 

אם נשארות מעט קליפות זה בסדר.

4. מעבירים את אגוזי הלוז למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חמאת אגוזים חלקה (כ-5 דקות).

מומלץ לעבד בפולסים קצרים ובמעבד מזון חזק כדי לא להרוס אותו. 

5. מוסיפים למעבד המזון את אבקת הקקאו והמייפל ומערבבים שוב. 

6. מוסיפים לאט את המים, עד שמגיעים למרקם הרצוי.

7. מורחים על כל מה שאוהבים ואוכלים בהנאה!

8. ניתן לשמור בצנצנת מעוקרת כשבועיים במקרר.

 


 

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il