אורז קולומביאני עם קוקוס

רכיבים:
2 כוסות אורז לבן
2 כפות שמן קוקוס
1 קרטון קרם קוקוס טבעי 250 מ"ל
3 כוסות מים רותחים
6 כפות פאנלה
3 כפות גדושות צימוק חום
מיץ מלימון בינוני
רבע כפית מלח

הכנה:
מחממים השמן בסיר
מוספים את האורז ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות.
מוסיפים את קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה תוך ערבוב.
כשקוקוס רותח מוסיפים את המים, הפאנלה, הצינוקים והמלח.
מערבבים, מעבירים לאש הכי קטנה, מכסים ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים (כ- 20 דקות). מכבים האש ומשאירים על הכיריים עוד 15-20 דקות כשהסיר מכוסה במגבת.
הגשה:
מקשטים בעירית או פטרוזיליה קצוצות ובשבבי קוקוס קלוי (לא חובה).
מגישים עם סלט קטן בצד לפי טעמכם (אנחנו פרסנו עגבניות שרי ובצל ירוק, והוספנו קצת צנובר ושמן זית)
Please reload