ממרח שוקולד על בסיס קרם קוקוס

ממרח שוקולד על בסיס קרם קוקוס

 

חומרים

  • קרטון קרם קוקוס ארוי-די של 250 מ"ל

  • עיסת לוז-קשיו- 170 גרם (כ-10 כפות). אפשר להחליף בעיסת שקדים או בשילוב של עיסת שקדים ועיסת לוז ביחס שמתאים לכם.

  • מייפל טבעי- 80 גרם (6 כפות)

  • אבקת קקאו הולנדית- 40 גרם (4 כפות גדושות)

 

הכנה

  • מכניסים את כל הרכיבים לקערה (את אבקת הקקאו מומלץ להעביר דרך מסננת למניעת גושים) ומערבבים היטב.

  • התערובת צריכה להיות נעט נוזלית (ראו בתמונה- כי במקרר היא תתקשה מעט)

  • טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מעט מייפל ו/או אבקת קקאו לכדי להגיע לטעם האישי שלכם.

  • מעבירים לצנצנת ומאכסנים במקרר (כיוון שאין בממרח מיים רוב הסיכויים שהוא ישמר גם מחוץ למקרר שבוע או אף יותר- בעיקר בחורף- אבל לא ניסינו). 

 

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il