עוגת קוקוס ללא אפייה (Raw)

עוגת קוקוס ללא אפייה (Raw)

העוגה הזאת לא רק יפה אלא גם טעימה ובריאה!

היא דורשת מעט השקעה אבל מחזירה הרבה מחמאות והנאה 

 

מרכיבים:

לבסיס:

למילוי הקוקוס:

לציפוי:

אופן ההכנה

  • מכינים את הבסיס:

    • טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לעיסה פירורית.

    • מרפדים תבנית אנגליש-קייק בניילון נצמד.

    • מכניסים את התערובת לתבנית, משטחים ודוחסים היטב.

    • מכניסים למקפיא לחצי שעה עד שעה.

  • מכינים את מילוי הקוקוס:

    • טוחנים את כל החומרים במעבד מזון כשתי דקות (חשוב שישאר מרקם של קוקוס)

    • מכניסים לתבנית מעל הבסיס, משטחים ודוחסים היטב.

    • מכניסים התבנית למקפיא לשעה לפחות.

  • מכינים את ציפוי השוקולד:

    • ממיסים את עיסת וחמאת הקקאו בקערה מעל סיר עם אדים ברתיחה עדינה (בין מארי).

    • שימו לב שהאש תחת הסיר לא חזקה מידי כדי שהאדים לא יברחו ויגיעו לשוקולד וכדי למנוע חימום מהיר מידי. ממשיכים לערבב כל הזמן.

    • הורידו מהאש מעט לפני שהכל התערובת ממומסת והמשיכו לערבב עד להמסה מלאה.

    • מוזגים את תערובת הקקאו על העוגה הקפואה ומכניסים למקרר.

  • לאחר שהשוקולד מתקשה- הופכים את התבנית- מוציאים ממנה את העוגה, מקלפים את הניילון הנצמד והופכים חזרה על צלחת הגשה.

  • שומרים במקרר עד ההגשה. חותכים עם סכין חמה.

בתאבון!

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il