top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

גלידונית פירות יער


פינוקייץ מקסים שמתאים גם לסתיו ולאביב (ובתכלס- גם לחורף הישראלי)

מתכון קל ומהיר שנתנה לנו ענת דרור- שפית רו-פוד.

אחרי שניסינו ונהנינו- החלטנו שאנחנו חייבים לבדוק וריאציות אחרות- אז הנה שתי הגרסאות- המקור של ענת והגרסה שלנו- או שתבחרו מה יותר קל ונוח לכם להכין או שתנסו את שתיהן.

חומרים לגרסה המקורית:

חומרים לגרסה שלנו:

אופן ההכנה

  • מכניסים את כל החומרים חוץ משמן הקוקוס וחמאת הקקאו לבלנדר חזק או למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם קרמי.

  • מוסיפים את שמן הקוקוס (וחמאת הקקאו) ומערבבים עד שהשמן מתחבר לתערובת הקשיו והפירות.

  • מוזגים לתבנית שקעים ומכניסים למקפיא ל- 4 שעות לפחות.

  • לפני ההגשה מוציאים מהתבנית.

בתאבון!

הערות וטיפים

  • אם אין תבנית יעודית (קשיחה או גמישה)- אפשר לשפוך בשכבה דקה על תבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה ולאחר שהתקשה לחתוך קוביות ולהגיש.

  • למשקיענים שביננו- אפשר לצפות את הגלידונית בשוקולד לבן או שוקולד מריר- לאחר שקפא- להוציא- להניח על רשת למזוג שוקולד נוזלי ולהחזיר מייד למקפיא.

2,116 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page