שייק מנגו-קקאו מרענן בטעם עשיר
רכיבים:
כוס מים קרים
כוס קוביות קרח
כ- 4 כפות גדושות עיסת קשיו (או חצי כוס קשיו לא קלוי / בננה בשלה)
מנגו בשל גדול (או שניים בינוניים)
2-3 כפות של אבקת הקקאו האהובה עליכם (אבקת קקאו נא / אבקת קקאו הולנדי)
2-3 סירופ מייפל אמיתי או סילאן טבעי (לא חובה)
אופן ההכנה:
אם משתמשים בקשיו שלם - מכניסים אותו עם המים לבלנדר חזק וטוחנים היטב.
מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים שוב.
משלימים סילאן/מייפל וקקאו לפי הטעם.
אפשרויות נוספות
אפשר להחליף את המנגו בבננה, מלון או פרי אחר
אפשר להחליף את עיסת הקשיו בעיסת קשיו-לוז לקבלת משקה בניחוח נוטלה או בעיסת שקדים.
בתאבון!