top of page

original Acai bowl

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 12 בספט׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024

אם היית בדרום אמריקה ברור לך שזה ה-דבר !

ואם לא, אז הנה מתכון פשוט וקל להכנה של קערת אסאי כפי שמוגשת בברזיל !




רכיבים:

  • 2 בננות בשלות קפואות (כדאי לקלף ולשים במקפיא יום קודם)

  • 4-5 כפות אבקת אסאי (לפי הטעם)

  • מים או חלב שקדים

  • ניתן להוסיף גם כף אבקת מאקה ו4-5 פולי קקאו.

  • חצי כוס קרח

:TOPPINGS

שמים מעל את התוספות האהובות עליכם:

גרנולה, פירות יער קפואים, בננה, תותים, גוג'י ברי, פקאנים, אגוזי מלך, פולי קקאו גרוסים (ניבס)...

אופן ההכנה:

  • שמים בבלנדר חזק את הבננות הקפואות, ואבקת האסאי. מוסיפים 1/4 כוס מים/חלב שקדים.

  • ניתן להוסיף כפית אבקת מאקה, 4-5 פולי קקאו/ כף ניבס.

  • לאחר קבלת תערובת סמיכה יחסית, בעלת צבע אחיד וללא גושים - מוציאים מהבלנדר לצלחת, ומוסיפים את ה-TOPPINGS האהובים עליכם.

  • אם יוצא לכם סמיך מידי, הוסיפו מעט קרח (2-3 קוביות) או עוד מעט מים/חלב שקדים.

אוכלים ומיד מרגישים רעננים וחיוניים

בתאבון!



מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page