top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

מאפינס דובדבנים

עודכן: 13 ביוני 2022


בשיתוף פעולה עם נטליה, שמתחזקת בלוג מתכונים נפלא, קיבלנו מתכון למאפינס ארוחת בוקר עם דומדמניות!

תוכלו לראות את המתכונים שלה בבלוג או באינסטגרם @theveganati

רכיבים:

  • 2.5 כוסות שיבולת שועל

  • 3 בננות בשלות

  • 2 כפיות אבקת אפיה

  • 3/4 כוס חלב סויה לא ממותק (או כל חלב צמחי אחר לבחירתכם)

  • 2 כפיות תמצית וניל

  • כף חומץ תפוחים/ מיץ לימון

  • חצי כוס דובדבנים

  • 2 תמרי ברהי לחים (או רגילים שמושרים 10 דקות במים חמים)

  • כף פשתן + שתי כפות מים

אופן ההכנה:

  • מחממים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות במצב טורבו.

  • מכינים "ביצת פשתן" ע"י ערבוב של פשתן ומים בקערית קטנה.

  • טוחנים את שיבולת השועל בבלנדר עד למרקם של קמח.

  • מוסיפים את כל הרכיבים היבשים לקערה .

  • מוסיפים את כל הרכיבים הרטובים (בננות, חלב סויה, תמצית וניל, חומץ, תמרים) לבלנדר וטוחנים עד לקבלת בלילה חלקה.

  • מוסיפים את הבלילה לקערה עם הרכיבים היבשים ומערבבים היטב.

  • מוסיפים את ביצת הפשתן ואת הדומדמניות.

  • מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מעבירים לתבנית מאפינס.

  • מכניסים לתנור ל 20-25 דקות.

  • מוציאים מהתנור להצטננות ואוכלים.

בתאבון !

454 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page