top of page

גרנולה טעימה - והרבה!

  • מירי רדר
  • 15 בנוב׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


מירי תמיד מכינה גרנולה לכל הבית, בפעם אחת, כמות גדולה ומה שלא משתמשים - למקפיא.

אז אם גם אתם אוכלים גרנולה בכל בוקר, המתכון הזה בדיוק בשבילכם!

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • שמים בקערה גדולה - שיבולת שועל, גרעיני חמניה, שקדים, גרעיני דלעת וקוקוס טחון.

  • קוצצים את הקשיו והפקאן ומוסיפים לקערה.

  • מוסיפים לקערה שמן, מייפל וקינמון ומערבבים היטב, עם כף או עם הידיים, הקפידו לא "לפספס" את התערובת שנמצאת בפינות ובתחתית הקערה.

  • בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים את הגרנולה בצורה אחידה.

  • כל 10-15 דק מערבבים את הגרנולה בתבנית, כדי שתיקלה בתנור מכל צדדיה.

  • לאחר כחצי שעה מוציאים מהתנור ומשאירים בתבנית עד שיתקרר.

  • מחלקים את הגרנולה, לכלי סגור בארון לשימוש מיידי ולכלי סגור במקפיא.

בתאבון !

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page