top of page

עוגת גבינת שוקולד עם תותים

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 22 בנוב׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


בשיתוף פעולה עם ימית המקסימה, שמשתפת במתכונים נפלאים בעמוד האינסטגרם שלה וגם בדף הפייסבוק, קיבלנו מתכון לעוגת גבינה-שוקולד עם תותים שמתאימה לכל אירוח!

ree

רכיבים:

מתחילים את ההכנה עם שכבת עוגיות השקדים:

למילוי נכין שוקולד מומס

ולגבינה:

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל המרכיבים להכנת עוגיות שקדים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • אנחנו ממליצים להכין מהתערובת עוגיות אך ניתן גם לשטח בתבנית עם נייר אפייה.

  • להכניס לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, לכ-10 דקות.

  • לטחון במעבד מזון את עוגיות השקדים יחד עם כף שמן קוקוס וכף קרם קוקוס.

  • לשטח את תערובת עוגיות השקדים בתבנית עם נייר אפייה ולהכניס למקפיא.

  • ממיסים בבין מארי (קערה מעלה קערה עם מים חמים) - את השוקולד, כף מייפל ו-2 כפות קרם קוקוס.

  • במעבד מזון טוחנים את הקשיו, קרם הקוקוס, תמצית וניל והמייפל.

  • לאחר קבלת מרקם אחיד, מוסיפים את השוקולד שהמסנו קודם ומקבלים את הציפוי גבינה-שוקולד לעוגה.

  • מוזגים את הציפוי על בסיס עוגיות השקדים ומשטחים.

  • חותכים פרוסות תותים ומפזרים מעל העוגה, ניתן לטבול אותם לפני כן בקצת מייפל.

  • מכניסים למקפיא להתייצבות ולאחר מכן ניתן לשמור במקרר.

בתאבון!

ree

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page