top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

ברוקולי עם טחינה מלאה ירוקה

עודכן: 20 ביוני 2022


מתכון נפלא של מאיה, שמעבירה סדנאות לאורח חיים בריא ללא גלוטן. תוכלו למצוא עוד מתכונים בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג שלה "זו בריאות"

כדאי שתדעו!

* כוס ברוקולי מכילה את כמות הויטמין C המומלצת על פי איגוד הבריאות העולמי.

* הברוקולי עשיר בסיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע והורדת כולסטרול.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.

  • חותכים את הברוקולי לפרחים. את הגזעים ניתן לקלף בעזרת קולפן ולחתוך לגפרורים עבים.

  • פורסים על נייר אפייה משומן את הברוקולי ומפזרים מלח ופלפל בצורה אחידה.

  • מכניסים לתנור ל 20-25 דקות.

  • מוציאים מהתנור ומזלפים מעל את הטחינה הירוקה, ניתן לעשות זאת עם טחינה גולמית או עם ממרח טחינה.

בתאבון !!

2,430 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page