top of page

ברוקולי עם טחינה מלאה ירוקה

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 31 בדצמ׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


מתכון נפלא של מאיה, שמעבירה סדנאות לאורח חיים בריא ללא גלוטן. תוכלו למצוא עוד מתכונים בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג שלה "זו בריאות"

כדאי שתדעו!

* כוס ברוקולי מכילה את כמות הויטמין C המומלצת על פי איגוד הבריאות העולמי.

* הברוקולי עשיר בסיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע והורדת כולסטרול.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.

  • חותכים את הברוקולי לפרחים. את הגזעים ניתן לקלף בעזרת קולפן ולחתוך לגפרורים עבים.

  • פורסים על נייר אפייה משומן את הברוקולי ומפזרים מלח ופלפל בצורה אחידה.

  • מכניסים לתנור ל 20-25 דקות.

  • מוציאים מהתנור ומזלפים מעל את הטחינה הירוקה, ניתן לעשות זאת עם טחינה גולמית או עם ממרח טחינה.

בתאבון !!

למתכונים

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page