ברוקולי עם טחינה מלאה ירוקה
- cacaotv
- 31 בדצמ׳ 2018
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 31 במאי 2024
מתכון נפלא של מאיה, שמעבירה סדנאות לאורח חיים בריא ללא גלוטן. תוכלו למצוא עוד מתכונים בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג שלה "זו בריאות"

כדאי שתדעו!
* כוס ברוקולי מכילה את כמות הויטמין C המומלצת על פי איגוד הבריאות העולמי.
* הברוקולי עשיר בסיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע והורדת כולסטרול.
רכיבים:
3 ראשי ברוקולי גדולים
1/4 כפית מלח
מעט פלפל
הוראות הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
חותכים את הברוקולי לפרחים. את הגזעים ניתן לקלף בעזרת קולפן ולחתוך לגפרורים עבים.
פורסים על נייר אפייה משומן את הברוקולי ומפזרים מלח ופלפל בצורה אחידה.
מכניסים לתנור ל 20-25 דקות.
מוציאים מהתנור ומזלפים מעל את הטחינה הירוקה, ניתן לעשות זאת עם טחינה גולמית או עם ממרח טחינה.
בתאבון !!