top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

מוס שוקולד RAW

עודכן: 13 ביוני 2022


מתכון נפלא של מור מאיר גלוסקא - קונדיטורית טבעונית שגם מעבירה סדנאות קינוחים ו"גבינות" טבעוניות.

תוכלו לראות מתכונים נוספים ותאריכי סדנאות - בעמוד הפייסבוק Mor&More !

כוסות מוס שוקולד טבעוני רואו עם קצפת קוקוס

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • לסנן את הקשיו המושרה ולשטוף היטב.

  • להכניס את כל המרכיבים למעט שמן הקוקוס לבלנדר, לטחון היטב כדקה עד לקבלת מרקם קרמי.

  • להוסיף את שמן הקוקוס ולטחון 20 שניות נוספות לאיחוד המרכיבים.

  • למזוג לכוסות קינוח ולהכניס למקרר להתייצבות של 3 שעות לפחות!

  • לקשט בפולי קקאו ניבס, קצפת קוקוס או כל מה שעושה לכם טוב (:

בתאבון!!

2,164 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page