מתכון נפלא של מור מאיר גלוסקא - קונדיטורית טבעונית שגם מעבירה סדנאות קינוחים ו"גבינות" טבעוניות.
תוכלו לראות מתכונים נוספים ותאריכי סדנאות - בעמוד הפייסבוק Mor&More !
רכיבים:
1 כוס קשיו לא קלוי מושרה 8 שעות במים.
4 כפות אבקת קקאו אורגני נא
1/3 כוס סירופ מייפל אמיתי
1/3 כוס חלב צמחי (שקדים או נוזל קוקוס)
1/2 כפית תמצית וניל (אופציונלי)
1/4 כפית מלח הימלאיה ורוד
4 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה:
לסנן את הקשיו המושרה ולשטוף היטב.
להכניס את כל המרכיבים למעט שמן הקוקוס לבלנדר, לטחון היטב כדקה עד לקבלת מרקם קרמי.
להוסיף את שמן הקוקוס ולטחון 20 שניות נוספות לאיחוד המרכיבים.
למזוג לכוסות קינוח ולהכניס למקרר להתייצבות של 3 שעות לפחות!
לקשט בפולי קקאו ניבס, קצפת קוקוס או כל מה שעושה לכם טוב (:
בתאבון!!