מתכון ראשון שקיבלנו מחיה טבואדה שלא מזמן עלתה לארץ מפרגוואי, מאז היא מנהלת עמוד אינסטגרם מושלם, מלא במתכונים ותמונות שיעשו לכם חשק להיכנס למטבח!
אז כדאי לעקוב אחריה בעמוד האינסטגרם!
רכיבים:
לבסיס
1/2 כוס פקאנים לא קלויים
1/2 כוס קמח שקדים
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
לציפוי
2 כוסות קשיו לא קלוי, מושרה במים קרים למינימום שעה. אנחנו ממליצים להשרות למשך הלילה.
1/2 כוס קרם קוקוס
1/4 כוס שמן קוקוס
1/3 כוס מייפל אמיתי
2 כפות מיץ לימון סחוט
1 כף תמצית וניל
1/3 כוס אבקת קקאו נא
אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון את כל המצרכים לבסיס עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים את התערובת בתבנית טארט, מהדקים היטב לתבנית ולדפנות.
מערבבים בבלנדר חזק את המצרכים לציפוי השוקולד, מתחילים מהקשיו המושרה ולאט לאט מוסיפים את שאר המצרכים. ממשיכים בערבוב עד לקבלת תערובת חלקה בצבע אחיד.
את הציפוי שופכים לתבנית, משטחים ומיישרים.
ניתן לקשט בזילוף שוקולד נא, שברי פיסטוקים, פקאנים, צימוקים... וכל מה שאתם אוהבים!
בתאבון!