top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

טארט שוקולד RAW

עודכן: 13 ביוני 2022


מתכון ראשון שקיבלנו מחיה טבואדה שלא מזמן עלתה לארץ מפרגוואי, מאז היא מנהלת עמוד אינסטגרם מושלם, מלא במתכונים ותמונות שיעשו לכם חשק להיכנס למטבח!

אז כדאי לעקוב אחריה בעמוד האינסטגרם!

רכיבים:

לבסיס

לציפוי

אופן ההכנה:

  • מערבבים במעבד מזון את כל המצרכים לבסיס עד לקבלת תערובת אחידה.

  • משטחים את התערובת בתבנית טארט, מהדקים היטב לתבנית ולדפנות.

  • מערבבים בבלנדר חזק את המצרכים לציפוי השוקולד, מתחילים מהקשיו המושרה ולאט לאט מוסיפים את שאר המצרכים. ממשיכים בערבוב עד לקבלת תערובת חלקה בצבע אחיד.

  • את הציפוי שופכים לתבנית, משטחים ומיישרים.

  • ניתן לקשט בזילוף שוקולד נא, שברי פיסטוקים, פקאנים, צימוקים... וכל מה שאתם אוהבים!

בתאבון!

1,621 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page