אורז קולומביאני עם קוקוס

רכיבים:
2 כוסות אורז לבן
2 כפות שמן קוקוס
1 קרטון קרם קוקוס טבעי 250 מ"ל
3 כוסות מים רותחים
6 כפות פאנלה
3 כפות גדושות צימוק חום
מיץ מלימון בינוני
רבע כפית מלח

הכנה:
מחממים השמן בסיר
מוספים את האורז ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות.
מוסיפים את קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה תוך ערבוב.
כשקוקוס רותח מוסיפים את המים, הפאנלה, הצינוקים והמלח.
מערבבים, מעבירים לאש הכי קטנה, מכסים ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים (כ- 20 דקות). מכבים האש ומשאירים על הכיריים עוד 15-20 דקות כשהסיר מכוסה במגבת.
הגשה:
מקשטים בעירית או פטרוזיליה קצוצות ובשבבי קוקוס קלוי (לא חובה).
מגישים עם סלט קטן בצד לפי טעמכם (אנחנו פרסנו עגבניות שרי ובצל ירוק, והוספנו קצת צנובר ושמן זית)
554 צפיות1 תגובות