ממרח שוקולד על בסיס קרם קוקוס

חומרים
קרטון קרם קוקוס ארוי-די של 250 מ"ל
עיסת לוז-קשיו- 170 גרם (כ-10 כפות). אפשר להחליף בעיסת שקדים או בשילוב של עיסת שקדים ועיסת לוז ביחס שמתאים לכם.
מייפל טבעי- 80 גרם (6 כפות)
אבקת קקאו הולנדית- 40 גרם (4 כפות גדושות)

הכנה

מכניסים את כל הרכיבים לקערה (את אבקת הקקאו מומלץ להעביר דרך מסננת למניעת גושים) ומערבבים היטב.
התערובת צריכה להיות נעט נוזלית (ראו בתמונה- כי במקרר היא תתקשה מעט)
טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מעט מייפל ו/או אבקת קקאו לכדי להגיע לטעם האישי שלכם.
מעבירים לצנצנת ומאכסנים במקרר (כיוון שאין בממרח מיים רוב הסיכויים שהוא ישמר גם מחוץ למקרר שבוע או אף יותר- בעיקר בחורף- אבל לא ניסינו).
3120 צפיות0תגובות