עוגת בראוני ללא קמח

חומרים
קופסת שימורי חומוס ללא הנוזלים
חצי כוס חמאת שקדים (או חמאת אגוזים אחרת כמו קשיו או בוטנים)
שליש כוס מייפל
שליש כוס פאנלה או סוכר קוקוס
1/4 כפית סודה לשתיה
5-6 כפות נדיבות של אבקת קקאו הולנדית
2-3 כפות ניבס (לא חובה)
תבנית אינגילש קייק חד פעמית או תבנית רב פעמית מרופדת בנייר אפייה
הכנה
לעבד את כל המרכיבים חוץ מהניבס במעבד מזון לעיסה חלקה כמו חומוס
להוסיף הניבס ולערבב ידנית
להכניס לתבנית ולאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות (העוגה צריכה להתחיל להיפרד מהתבנית בדפנות אבל קיסם שננעץ צריך לצאת מעט לח)
לקרר ולהוציא מהתבנית
1730 צפיות0 תגובות