אין כמו עוגת בראוני רכה וטעימה, שמלטפת את הפה בטעמים שוקולדים עשירים.
לכן יצרנו לכם מתכון שמתאים לדרך חיים בריאה יותר, ממרכיבים טבעוניים בלבד !
רכיבים:
קופסת שימורי חומוס ללא הנוזלים
חצי כוס חמאת שקדים (או חמאת אגוזים אחרת כמו קשיו או בוטנים)
שליש כוס סירופ מייפל
שליש כוס סוכר פאנלה / סוכר קוקוס
1/4 כפית סודה לשתיה
5-6 כפות נדיבות של אבקת קקאו הולנדית
2-3 כפות פולי קקאו ניבס (לא חובה)
תבנית אינגילש קייק חד פעמית או תבנית רב פעמית מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה:
לעבד את כל המרכיבים חוץ מהניבס במעבד מזון לעיסה חלקה.
להוסיף את הניבס ולערבב ידנית.
להכניס לתבנית ולאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות צלזיוס (העוגה צריכה להתחיל להיפרד מהתבנית בדפנות אבל קיסם שננעץ צריך לצאת מעט לח).
לקרר ולהוציא מהתבנית.
בתאבון !
Comments