רצועות קריספי קוקוס בשוקולד
- cacaotv
- 24 בפבר׳
- זמן קריאה 1 דקות
השילוב של רצועות הקוקוס הקריספיות שלנו עם שוקולד מריר הוא מרתק. הקוקס במרקם יבש ומגורען מקבל ניגוד למול הנימוחות והטוטואליות של המרקם השוקולדי.
הינה מתכון בטכניקה קלה שמאפשר לבודד את הקוקוסים המצופים אחד אחד.
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר מוכן (מעל 70%)
2 כוסות של רצועות קוקוס.
הכנה:
ממיסים את השוקולד באיטיות ועל אש נמוכה ביותר.
מוציאים אותו מהחימום כשהוא נמס.
מחכים עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר (לא חם)
מוסיפים את הקוקוס ומתחילים בערבוב עם הוספת קמצוץ מלח
לאט לאט השוקולד מתחיל להתגבש על הקוקוס עד שהקוקוס מצופה שוקולד.
אפשר להכניס לקירור נוסף במקרר.
במקום קוקוס אפשר לצפות כל אגוז שרוצים

