• cacaotv

פירות יבשים בשוקולד


פירות יבשים מצופים שוקולד הם חטיף טעים ומרענן שקל מאוד להכין.

כשמכינים אותם בבית מפירות ללא תוספת סוכר ועם שוקולד מריר ביתי מקבלים משהו שהוא גם טעים וגם בריא


המרכיבים:

  • פירות יבשים- רצועות בננה, מנגו מיובש, אננס מיובש או כל פרי אחר

  • 200 גרם עיסת קקאו (רגיל רגיל או נא)

  • 100 גרם חמאת קקאו (רגיל או נא)

  • ממתיק כמו מייפל, סילאן או סוכר מייפל טחון דק מאוד (לא חובה- הפירות נותנים מספיק מתיקות)

הכנה:

  • מכינים את השוקולד- אנחנו הכנו שוקולד ללא המתקה בכלל- פשוט המסנו את העיסה והחמאה יחד. אם רוצים להוסיף סוכר מייפל- מוסיפים לאחר המסה אם רוצים להשתמש בממתיק נוזלי- ממיסים את החמאה עם הממתיק ואת העיסה בנפרד- מכניסים מעט עיסה לחמאה, מערבבים ואז מכניסים את החמאה עם הממתיק לעיסה תוך כדי ערבוב

  • מכינים תבנית עם נייר אפייה

  • טובלים את הפירות אחד אחד בשוקולד- משאירים קצה ללא שוקולד- גם ליופי וגם לאחיזה נוחה

  • מניחים על נייר האפייה ומכניסים התבנית למקרר

  • אם השוקולד היה חם מידי ושכבת השוקולד ניראת לכם דקה מידי- חזרו על תהליך הטבילה פעם שניה

מעבירים לקופסא אטומה ומאחסנים במקרר


(את השוקולד שנשאר אפשר לשכוף על נייר אפייה ולפזר עליו שקדים או אגוזים ולהכניס למקרר להתקשות, להוציא, לשבור ולאכסן בכלי נפרד מהפירות, במקרר כמובן)

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il