מתכון של ניב רפאל
רכיבים
2 כוסות קשיו
1/2 כוס שמן קוקוס אורגני
1/4 עד 1/2 כוס סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות חלב שקדים (אפשר להחליף חלק מחלב השקדים במיץ תפוז וקליפת תפוז או מנדרינה)
קורט מלח
1/2 כוס פולי קקאו גרוס (ניבס)- נא או פולי קקאו גרוס (ניבס)- קלוי
הכנה
לטחון בבלנדר את כל המרכיבים למעט הקקאו.
להוסיף את הקקאו למספר שניות נוספות, כדי לערבב את הפולים עם כל השאר.
לשמור בהקפאה.
להוציא 15 דק' לפני ההגשה
אחרי שמתייצב זה נשמר לא רע גם במקרר