מתכון של אתר הטבעונאות - מתכון עשיר ומגוון בטעמים.
רכיבים
3/4 כוס עיסת קקאו
1/4 כוס חמאת קקאו
10-20 תמרי ברהי או מג'הול (תלוי במרירות הרצויה)
כוס חלב קוקוס (אפשר לטחון פתיתי קוקוס עם מים בממחה, לסנן דרך שקית סינון, לתת לזה לעמוד במקרר כמה שעות ולקחת את החלב מלמעלה)
זרעי ווניל (מה שיש בתוך הפולים)
רבע כפית קינמון
רבע אגודל זנגוויל
רבע אגודל גרד תפוז
חתיכה קטנה של פלפל חריף
ההכנה
להמיס את הקקאו (ראה הכנת שוקולד) קודם בטמפ' של עד 42 מעלות
להמגן עם כל הרכיבים בממחה (בלנדר)