top of page

Chocolate Truffles

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 9 ביולי 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


טראפלס שוקולד קרמיים- הפינוק האולטימטיבי

ree

רכיבים: (ל- 20-25 כדורים קטנים)

אופן ההכנה:

  • מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב עם כף או מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

  • מכניסים למקרר ל- 4-5 שעות עד שהתערובת קשה (או לכ- 45 דקות במקפיא).

  • מכינים בקערית את הציפוי שבחרתם.

  • מוציאים את הקערה מהמקרר, בעזרת כפית לוקחים גושים קטנים מהתערובת ובעזרת קצות האצבעות יוצרים צורת כדור או כל צורה אחרת (חשוב לעבוד עם קצות האצבעות ולא עם כף היד כדי לא לחמם את התערובת).

  • את הכדור מגלגלים בציפוי ומניחים על צלחת.

  • במידה והתערובת מתחילה להתרכך באמצע התהליך- להחזיר לכמה דקות למקפיא / מקרר ואז להמשיך.

  • שומרים במקפיא או במקרר- הטראפלס אמורים להישמר כחודש, סביר להניח שיגמרו לפני כן :)

אופציית הכנה לעצלנים-

  • מצפים תבנית קטנה בניילון נצמד / נייר אפיה, מעבירים אליו את התערובת המוכנה ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.

  • מוציאים, מחלצים מהתבנית ומורידים את הניילון הנצמד.

  • חותכים לקוביות בעזרת סכין גדולה ומכניסים לקערה עם אבקת קקאו, מנערים בעדינות עד שכל הקוביות יצופו ומעבירים דרך מסננת להוצאת הקוביות מעודף האבקה.

  • שומרים במקפיא או במקרר.

בתאבון !

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page