top of page

מוס שוקולד RAW

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 26 במרץ 2015
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


מוס שוקולד טבעוני בריא וטעים

מתכון פשוט, קל וטעים, אבל דורש התארגנות מראש- לדאוג שיהיו אבוקדו בשלים ואנחנו מאוד ממליצים לתת לו לעמוד יומיים במקרר לפני האכילה.

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מכניסים כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מוס חלק ובעל נפח.

  • טועמים ומתקנים לפי הצורך (עוד קקאו/ממתיק/שקדים).

  • מעבירים לכלים אישיים, מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להגשה (רצוי להכין יומיים שלושה מראש- כדי לתת לטעמים להתחבר).

  • לפני ההגשה מקשטים כיד הדמיון. אנחנו שמנו שברי שוקולד ביתי שהכנו מראש.

  • ניתן לקשט עם ניבס, פיסטוקים, קוקוס טחון..

בתאבון!

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page