מוס שוקולד טבעוני בריא וטעים
מתכון פשוט, קל וטעים, אבל דורש התארגנות מראש- לדאוג שיהיו אבוקדו בשלים ואנחנו מאוד ממליצים לתת לו לעמוד יומיים במקרר לפני האכילה.
רכיבים:
2-3 אבוקדו גדולים ובשלים מאוד.
כחצי כוס אבקת קקאו הולנדי/ אבקת קקאו נא
רבע עד חצי כוס סירופ מייפל אמיתי/ סילאן טבעי
3-4 כפות עיסת שקדים או עיסת קשיו
אופן ההכנה:
מכניסים כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מוס חלק ובעל נפח.
טועמים ומתקנים לפי הצורך (עוד קקאו/ממתיק/שקדים).
מעבירים לכלים אישיים, מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להגשה (רצוי להכין יומיים שלושה מראש- כדי לתת לטעמים להתחבר).
לפני ההגשה מקשטים כיד הדמיון. אנחנו שמנו שברי שוקולד ביתי שהכנו מראש.
ניתן לקשט עם ניבס, פיסטוקים, קוקוס טחון..
בתאבון!