top of page

סלייסים של טחינה, חמאת שקדים ושוקולד צ'יפס

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 19 בנוב׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


בשיתוף פעולה עם ימית המקסימה, שמשתפת במתכונים נפלאים בעמוד האינסטגרם שלה וגם בדף הפייסבוק, קיבלנו מתכון ממכר לסלייסים של עוגיות שלא תפסיקו לאכול!

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס.

  • מערבבים את כל המרכיבים בקערה, את סוכר הקוקוס כדאי לשים תוך כדי טעימה. ניתן להוסיף יותר או פחות סוכר קוקוס, לפי הטעם.

  • לאחר שמקבלים תערובת אחידה, יוצרים כדור ומניחים אותו בתבנית, 16*22.5

  • משטחים את הכדור בתבנית, לשכבה בעובי אחיד (כס"מ).

  • חותכים חתיכות שוקולד מריר ושמים בתפזורת בבצק.

  • מכניסים לתנור לרבע שעה בערך. כאשר מכיניסים קיסם והוא יוצא נקי זה מוכן!

  • מוציאים מהתנור ומשאירים להתקרר.

  • בשלב זה ניתן לזלף מעט מייפל אמיתי מעל (במידה ולא מספיק מתוק).

בתאבון!

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page