top of page

עוגיות שיבולת שועל

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 26 בדצמ׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


את המתכון הפשוט והטעים הזה קיבלנו ממאיה, שעושה סדנאות שאנחנו פשוט אוהבים.

בסדנא שלה תוכלו להיכנס לעולם המתוקים הבריאים, ללמוד איך מכינים ולהינות מהטעמים!

לתאריכים ומתכונים נוספים, תוכלו לקרוא בבלוג שלה - זו בריאות!


רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מכניסים למעבד מזון את השיבולת שועל וטוחנים אותה.

  • בקערה גדולה מועכים את הבננות ומוסיפים את שמן הקוקוס המומס.

  • טועמים את התערובת, אם לא מספיק מתוק לכם ניתן להוסיף 2-3 כפות מייפל.

  • מאחדים בין שיבולת השועל הטחונה לקערה עם הבננות, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • יוצרים עיגולים פחוסים ואופים בחום של 180 מעלות ל-10 דקות.

  • מוציאים מהתנור ומשאירים להתקרר.

  • ניתן לשמור את העוגיות בקופסא סגורה ואפילו לשים בהקפאה ולהוציא להפשרה לפני שאוכלים.

המלצה שלנו - להכין את אחד ממתכוני השוקו שלנו, ולצידו לאכול את העוגיות

בתאבון!!

 
 

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page