top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

ממרח אגוזי לוז מ-3 מרכיבים!

עודכן: 19 ביוני 2022


עוד מתכון מעולה שאנחנו בטוחים שיהיה אצלכם בשימוש על בסיס קבוע!

מתכון לשוקולד אגוזי לוז (מזכיר נוטלה בטעמים :) טבעוני קל ומהיר להכנה! מ-3 מרכיבים בלבד!!

את המתכון קיבלנו מנטליה שמנהלת בלוג מתכונים טבעוניים VegaNati ומעלה תמונות שקשה לעמוד בפניהן בעמוד האינסטגרם @theveganati

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות צלזיוס במצב טורבו.

  • מפזרים את אגוזי הלוז בתבנית ומכניסים לתנור ל-10 דקות.

  • מוציאים מהתנור ומעבירים למגבת, משפשפים במגבת כדי להוריד את קליפות האגוזים. (אם נשארות מעט קליפות זה בסדר).

  • מעבירים את אגוזי הלוז למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חמאת אגוזים חלקה (כ-5 דקות). מומלץ לעבד בפולסים קצרים ובמעבד מזון חזק כדי לא להרוס אותו.

  • מוסיפים למעבד המזון את אבקת הקקאו והמייפל ומערבבים שוב. מוסיפים לאט את המים, עד שמגיעים למרקם הרצוי.

  • מורחים על כל מה שאוהבים ואוכלים בהנאה!

  • ניתן לשמור בצנצנת מעוקרת כשבועיים במקרר.


בתאבון !!

6,561 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page