האמת היא שבמקור ניסינו להמציא מתכון חדש לשוקולד..
בתוצאה קיבלנו שוקולד שקרוב יותר לפאדג' וטעים בטירוף- אז החלטנו לזרום עם זה !
רכיבים:
30 גרם עיסת קקאו קלוי / עיסת קקאו נא
50 גרם חמאת קקאו קלוי / חמאת קקאו נא
60 גרם טחינה לבנה איכותית
60 גרם סירופ מייפל אמיתי
תבנית בגודל של בערך 10X15 ס"מ (כדי לקבל בלוק בעובי של כ- 1 ס"מ)
אופן ההכנה:
בכלי אחד ממיסים יחד את המייפל וחמאת הקקאו ובכלי נוסף את העיסה עם הטחינה. ניתן להמיס בשיטת בין מארי או במיקרו לזמנים קצרים של 20-30 שניות כל פעם, תוך ערבוב בניהם.
מערבבים היטב את את המרכיבים, כל קערה בנפרד עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את המייפל והחמאה לתערובת הטחינה והעיסה ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית.
אוהבים קראנצ'? הוסיפו מעט שברי אגוזים.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 3-4 שעות.
מחלצים מהתבנית, חותכים לקוביות ומעבירים לכלי הגשה.
נהנים משוקולד טבעי וטעים
בתאבון !!