top of page

טבלת שוקולד אגוזים

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 18 במאי 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024

שוקולד ואגוזים זה תמיד שילוב מוצלח-

הפעם פשוט נשאר לנו שוקולד 100% (ללא המתקה) ממתכון אחר- אז הוספנו לו סוכר מייפל ופקאנים שבורים וקיבלנו מתכון נהדר.

ree



רכיבים:

אופן ההכנה:

  • ממיסים את העיסה והחמאה, מוסיפים את סוכר ומערבבים. שוברים את האגוזים בעזרת הידיים (שברים גדולים), מכניסים לשוקולד ומערבבים היטב

  • מעבירים לתבנית מתאימה כך שנקבל שכבה דקה יחסית של אגוזים מצופים (בערך 1 ס"מ)- אפשר גם על נייר אפייה בתבנית שטוחה

  • מקררים, מוציאים מהתבנית, שוברים ומחזירים מקרר בכלי אטום

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page