top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

טבלת שוקולד אגוזים

עודכן: 14 ביוני 2022

שוקולד ואגוזים זה תמיד שילוב מוצלח-

הפעם פשוט נשאר לנו שוקולד 100% (ללא המתקה) ממתכון אחר- אז הוספנו לו סוכר מייפל ופקאנים שבורים וקיבלנו מתכון נהדר.




רכיבים:

אופן ההכנה:

  • ממיסים את העיסה והחמאה, מוסיפים את סוכר ומערבבים. שוברים את האגוזים בעזרת הידיים (שברים גדולים), מכניסים לשוקולד ומערבבים היטב

  • מעבירים לתבנית מתאימה כך שנקבל שכבה דקה יחסית של אגוזים מצופים (בערך 1 ס"מ)- אפשר גם על נייר אפייה בתבנית שטוחה

  • מקררים, מוציאים מהתבנית, שוברים ומחזירים מקרר בכלי אטום

8,466 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page