שוקולד ואגוזים זה תמיד שילוב מוצלח-
הפעם פשוט נשאר לנו שוקולד 100% (ללא המתקה) ממתכון אחר- אז הוספנו לו סוכר מייפל ופקאנים שבורים וקיבלנו מתכון נהדר.
רכיבים:
אופן ההכנה:
ממיסים את העיסה והחמאה, מוסיפים את סוכר ומערבבים. שוברים את האגוזים בעזרת הידיים (שברים גדולים), מכניסים לשוקולד ומערבבים היטב
מעבירים לתבנית מתאימה כך שנקבל שכבה דקה יחסית של אגוזים מצופים (בערך 1 ס"מ)- אפשר גם על נייר אפייה בתבנית שטוחה
מקררים, מוציאים מהתבנית, שוברים ומחזירים מקרר בכלי אטום