top of page

פירות יבשים בשוקולד

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 18 במאי 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024

פירות יבשים מצופים שוקולד הם חטיף טעים ומרענן שקל מאוד להכין.

כשמכינים אותם בבית מפירות ללא תוספת סוכר ועם שוקולד מריר ביתי מקבלים משהו שהוא גם טעים וגם בריא.

ree


רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מכינים את השוקולד- אנחנו הכנו שוקולד ללא המתקה בכלל- פשוט המסנו את העיסה והחמאה יחד. אם רוצים להוסיף סוכר מייפל- מוסיפים לאחר המסה אם רוצים להשתמש בממתיק נוזלי- ממיסים את החמאה עם הממתיק ואת העיסה בנפרד- מכניסים מעט עיסה מומסת לחמאה, מערבבים ואז מכניסים את החמאה עם הממתיק לעיסה תוך כדי ערבוב.

  • מכינים תבנית עם נייר אפייה.

  • טובלים את הפירות אחד אחד בשוקולד- משאירים קצה ללא שוקולד, גם ליופי וגם לאחיזה נוחה.

  • מניחים על נייר האפייה ומכניסים התבנית למקרר.

  • אם השוקולד היה חם מידי ושכבת השוקולד ניראת לכם דקה מידי- חזרו על תהליך הטבילה פעם נוספת.

  • מעבירים לקופסא אטומה ומאחסנים במקרר.


(את השוקולד שנשאר אפשר לשכוף על נייר אפייה ולפזר עליו שקדים או אגוזים ולהכניס למקרר להתקשות, להוציא, לשבור ולאכסן בקירור בכלי נפרד מהפירות)

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page