תופני שוקולד ללא סוכר כלל
- cacaotv
- 5 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 9 במרץ

מרכיבים:
עיסת קקאו - 125 ג'
חמאת קקאו - 100 ג'
עיסת לוז - 4 כפות
גרעיני חמניה - חצי כוס
רצועות קוקוס מיובש - שליש כוס
הכנה:
לשים עיסת קקאו וחמאת קקאו על אש קטנה מאוד בסיר.
לערבב את החמאה והעיסה ברגע שיש לנו נוזל חום כהה להוסיף את עיסת הלוז.
ברגע שהגעתם לשלוב הנכון.
את גרעיני החמניה יש לקלות וברגע שהם יוצאים מהתנור להוסיף אותם לסיר ולערבב. את רצועות הקוקס להוסיף אחרי שהגרעינים נטמעו בעיסה.
כשהעיסה כולה אחידה בצבע אפשר להעביר אותה לתבנית מסיליקון.
להכניס למקרר ואז למקפיא.
חצי שעה ויש לכם חטיף טעים ובריא
שירה