לפעמים הדברים הפשוטים והבסיסיים הם הכי טובים-
אז קבלו רעיון (קשה לקרוא לזה מתכון) פשוט ומקסים לט"ו בשבט
וגם לכל שאר השנה
רכיבים:
250 גרם משמש אורגני או תמרים אורגניים או פרי מיובש טבעי אחר בגודל דומה.
3 חופנים של אגוזים לא קלויים שונים (אנחנו השתמשנו באגוזי מלך, פקאן וקשיו אבל אפשר גם שקדים, ברזיל, מקדמיה ואחרים בכל שילוב שבא לכם)
חופן פולי קקאו גרוס (ניבס) נא או פולי קקאו פרוטי קצוצים לגודל של ניבס
אופן ההכנה:
מחפשים בכל משמש את סימן החריץ שדרכו הוצא הגלעין ובעזרת סכין קטנה וחדה חותכים ויוצרים כיס במשמש ומרחיבים אותו עם הסכין או עם האצבע (אם משתמשים בפרי עם גלעין- מגלענים אותו תוך כדי יצירת הכיס)
קוצצים את האגוזים לגודל דומה לזה של הקקאו ניבס
מערבבים אם הניבס והאגוזים הקצוצים
ממלאים את המשמשים בתערובת בעזרת כפית קטנה (בעודפי התערובת אפשר להשתמש כתוספת לגרנולה או לסלט)
מסדרים על צלחת הגשה יפה ומגישים
בתאבון!
Comments