top of page

קציצות קינואה אדומה בטטה טבעונית






קציצות קינואה אדומה ובטטה טבעוניות מושלמות כתוספת בצד או בסנדוויץ!

מתכון לכ8 קציצות קינואה

1 כוס בטטה קוביות שבושלה במים

1 כוס קינואה אדומה אורגנית שלנו שבשלנו מראש

2 כפות טחינה גולמית

כף שמיר קצוץ- אפשר להמיר בעשבי תיבול אחרים

1 כפית מלח

1/2 כפית כורכום אורגני

1/2 כפית פלפל שחור גרוס


נבשל בטטה מקולפת במים חמים עד לריכוך ונניח במסננת להצטננות.

נבשל קינואה אדומה. נחמם תנור ל180 מעלות.

בקערה גדולה נערבב את כל המרכיבים יחד ונמעך היטב את הבטטה (אפשר להשאיר מעט צאנקים קטנים כמו שאני עשיתי) נשמן מגש אפייה, ואת הידיים ונכין את הקציצות.

נתיז מעט שמן זית מעליהן, נאפה 30 דקות, עד שהקציצות נראות לנו מגובשות.

נוציא, נחכה שיתקרר מעט ונהנה!

בתאבון!!:).



למתכונים

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page