top of page

שוקולד לימונענע

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 3 ביולי 2014
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


לנה, לקוחה ותיקה שלנו מראשון לציון, שיתפה אותנו במתכון מרענן לימי הקיץ

מומלץ לנסות להכין ולטעום !


ree


רכיבים: (עבור 100 גרם לתוצר הסופי)



אופן ההכנה:

  • ממיסים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו יחד בקערה מעל סיר עם מים רותחים קלות (בין מארי). ניתן לחמם גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם -כדי למנוע חימום יתר של הקקאו.

  • כאשר 3/4 מהתערובת נמסה מפסיקים את החימום וממשיכים את ההמסה בעזרת ערבוב בלבד.

  • מחממים את המייפל / סילאן לטמפרטורה זהה לזו של תערובת הקקאו (באזור ה37-40 מעלות צלזיוס).

  • כשהממתיק מחומם, מוסיפים לו כ-2 כפות מתערובת הקקאו, מערבבים ואז מכניסים את הממתיק לתערובת הקקאו.

  • מוסיפים לתערובת השוקולד גרידת לימון ונענע טרייה קצוצה דק.

  • אם אתם אוהבים מריר- ניתן להוסיף גם מעט פולי קקאו גרוסים (ניבס), מוסיף קרנץ' ועניין לשוקולד :).

  • שופכים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או לתבנית עם נייר אפייה.

  • מכניסים למקרר ל 2-3 שעות להתייצבות השוקולד.

  • מוציאים מתבנית השקעים - אם השתמשתם בתבנית רגילה, ניתן להוציא מהתבנית ולשבור/לחתוך לחתיכות.

בתאבון!

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page