top of page

מרציפן עם סוכר קוקוס

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 28 במרץ 2015
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024

מרציפן עם סוכר קוקוס (במקום עם סוכר לבן)

יותר טעים ויותר בריא

IMG_20150328_113222.jpg

חומרים:

  • 1/2 קילו שקדים מולבנים (שלמים או פרוסים או גפרורים)

  • 15-20 שקדים מרים (לא חובה אבל מוסיף המון)

  • כוס סוכר קוקוס

  • רבע כוס מים

  • כפית מיץ לימון טרי

הכנה:

  • מחממים הסוכר עם המים עד להמסה מלאה, מורידים מהאש ומוסיפים את המיץ הלימון

  • טוחנים אם השקדים במטחנת קפה או בלנדר חזק ומעבירים לקערה

  • מוסיפים את הסוכר המומס לשקדים ומערבבים היטב

  • מכניסים לשעה למקרר, מוציאים ויוצרים צורות- אפשר פשוט לגלגל לכדורים קטנים או להכניס לתבנית שקעים מסיליקון, להקפיא ולהוציא מהתבנית (לתמונה השתמשנו בתבנית של כוכבים)

אם רוצים לצפות בשוקולד כמו בתמונה זה פשוט:

  • ממיסים בשיטת בין מארי 60 גרם עיסת קקאו ו-30 גרם חמאת קקאו (עדיף קקאו נא אבל אפשר גם קקאו קלוי)

  • מקפיאים את המרציפן ואז טובלים בשוקולד המומס (בעזרת מזלג או כשהמרציפן נעוץ על קיסם) ומקררים

בתאבון !!

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page