top of page

שוקולד לבן עם גוג'י-ברי

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 26 במאי 2015
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


שוקולד לבן אמיתי, עם פירות יבשים וגוג'י ברי (משתייך לקבוצת הסופר-פוד)

חגיגה של טעמים וצבעים!

ree

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • קוצצים את הגו'גי ברי ופירות נוספים במידה ורוצים. שומרים בצד להמשך.

  • מכניסים את כל החומרים חוץ מהפירות היבשים לקערה.

  • מניחים על סיר עם מים ברתיחה עדינה (בין-מארי) ומחממים עד שכמעט כל חמאת הקקאו נמסה.

  • מורידים הקערה מהסיר ומערבבים לקבלת תערובת חלקה.

  • מוסיפים את הפירות היבשים (גוג'י ופרי נוסף אם רוצים)- חשוב לא להגזים בכמויות כדי שהפירות לא ישתלטו על טעם השוקולד.

  • מוזגים לתבנית סיליקון, או למגש המכוסה בנייר אפייה או בניילון נצמד ומכניסים למקרר.

המלצה - שוקולד מבשיל לאחר מספר ימים וטעמו משתנה. נסו לטעום את השוקולד מייד לאחר שהתייצב בתבנית, לאחר יומיים ולאחר 4-5 ימים ותגלו את ההבדל ומה אתם אישית מעדיפים.

בתאבון !!



מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page