רכיבים:
220 גרם צנובר טבעי
1/2 כוס סוכר מייפל
3 כפות מים
אופן ההכנה:
טוחנים את הצנוברים בבלנדר. יש להקפיד לטחון בפרקי זמן קצרים ולהפסיק את הטחינה כאשר התערובת עדיין גרגירית ולא ממרח.
ממיסים את סוכר המייפל במים חמימים באמצעות ערבוב עד שכל גבישי הסוכר מתמוססים.
מערבבים הכל יחד בקערה ולשים בידיים עד לקבלת עיסה חלקה.
מכניסים את התערובת לחצי שעה במקרר, מוציאים ויוצרים צורות (ריבועים, כדורים, מה שאתם אוהבים)
קולים מעט צנוברים במחבת ומקשטים מעל.
את המרציפנים רצוי לשמור בקירור.
בתאבון!