top of page

טראפלס שוקולד עם אבוקדו

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 24 בדצמ׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


מתכון נפלא של מאיה, שמעבירה סדנאות לאורח חיים בריא ללא גלוטן.

תוכלו למצוא עוד מתכונים בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג "זו בריאות"

ree

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מכניסים למעבד מזון את האבוקדו, הקקאו והמייפל.

  • ממיסים את שמן הקוקוס עם עיסת הקקאו, לאחר שנוצרת בלילה חלקה, מוסיפים למעבד המזון, מומלץ בשיטת בין מארי או במיקרו אך בפולסים קצרים של חימום עד המסה מלאה.

  • מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • מוזגים לקופסא שמתאימה להקפאה, ומקפיאים לשעה-שעתיים.

  • לאחר שהמסה קרה או ממש על גבול הקפואה, הוציאו כדורים עם כפית וכדררו.

  • גלגלו את הכדורים בקקאו נא עם קינמון / קוקוס טחון / ניבס וכו'...

בתאבון!!

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page