עוד מתכון מוצלח שקיבלנו מחיה טבואדה שלא מזמן עלתה לארץ מפרגוואי, מאז היא מנהלת עמוד אינסטגרם מושלם, מלא במתכונים ותמונות שיעשו לכם חשק להיכנס למטבח!
אז כדאי לעקוב אחריה בעמוד האינסטגרם!
רכיבים:
1.5 כוסות קמח שקדים
1/4 כפית מלח
1/4 כוס אבקת קקאו נא
1 כוס סוכר קוקוס
1 כוס חלב שקדים (או חלב צמחי אחר)
1/4 כוס תרכיז תפוחים לא ממותק
1 כפית תמצית וניל
1 כף חומץ תפוחים
אופן ההכנה:
פשוט וקל !
מערבבים את המצרכים היבשים במעבד מזון חזק, מוסיפים את המצרכים הרטובים וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה, ללא גושים ואחידה בצבעה.
מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס קטנות ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות צלזיוס.
לאחר 20-25 דקות המאפינס אמור להיות מוכן. אנחנו ממליצים להכניס קיסם למרכז המאפינס, אם הוא יוצא נקי ללא שאריות תערובת סימן שהוא מוכן!
בתאבון!!