נשנושי קקאו של נעם
- cacaotv
- 16 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 8 בפבר׳

האם קינוח חייב להיות מתוק?
בצרפת אוכלים לקינוח גבינות קשות.
גם אני אוהבת את הקינוחים שלי לא מתוקים
ולכן במתכון הזה לא השתמשתי בכלל בממתיקים.
להלן המרכיבים:
עיסת קקאו
תערובות אגוזים
קוקוס טחון
ההכנה:
סיר קטן ישר על הכריים.
אש קטנה.
מוסיפה עיסת קקאו לפי תחושה
ממרח אוגזי לוז 100 טבעי
ממיסה יחד על האש ודואגת שלא ישרף.
מורידה את הסיר מהאש מעבירה את תעבורות האגוזים לתוכו ומערבבת.
על תבנית מורידה את הבלילה מפזרת קוקוס מכניסה למקפיא וזהו.
יש לי חטיף טעים בריא ומריר
נעם
