פודינג טפיוקה
- מכירות קקאו
- 27 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות
מרכיבים:
לקישוט:
קוקוס, פירות חתוכים.
הכנה:
בסיר נשים את פניני הטפיוקה, נמלא מים מעט מעל קו הטפיוקה ונבשל עד שהטפיוקה תהייה שקופה
חשוב לערבב באופן קבוע בכדי שלא ידבקו פניני טפיוקה בתחתית הסיר. נוציא את הפנינים ונסנן במסננת, נעביר לקערה ונוסיף את הקרם קוקוס ואת הסירופ מייפל נערבב ונעביר לקעריות בתוך המקרר למינימום חצי שעה. נוציא ונקשט
בתיאבון לדף אינסטגראם של מורן יעקוב