• cacaotv

שוקולד לבן (טבעוני) של קארונה


מתכון שקיבלנו מקארונה ירון לשוקולד לבן מעולה שאתם חייבים לנסות!

מצרכים

הוראות הכנה

  • ממיסים את חמאת הקקאו בקערה מעל מים חמים (בין מארי). ניתן להמיס גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (10-20 שניות) תוך ערבוב בניהם.

  • טוחנים את 3/4 כוס הקשיו במטחנת זרעים/קפה.

  • מערבבים את כל שאר המצרכים כולל חמאת הקקאו בבלנדר עד לקבלת עיסה חלקה.

  • שופכים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או משטחים על גבי תבנית עם נייר אפיה.

  • שמים במקרר לשעה-שעתיים להתייצבות.

בתאבון!

המלצה שלנו

  • שוקולד "מבשיל" לאחר מספר ימים וטעמו משתנה. נסו לטעום את השוקולד מייד לאחר שהתייצב בתבנית, לאחר יומיים ולאחר 4-5 ימים ותגלו את ההבדל ומה העדפתכם האישית.

#שוקולד

1152 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול