שוקולד לבן (טבעוני) של קארונה
מתכון שקיבלנו מקארונה ירון לשוקולד לבן מעולה שאתם חייבים לנסות!
מצרכים
כוס חמאת קקאו נא קצוצה (או חמאת קקאו קלוי)
3/4 כוס קשיו טבעי לא קלוי.
2 כפות עיסת שקדים.
כף שמן קוקוס נוזלי.
2 כפות מיץ סחוט טרי של תפוזים/ מנדרינה/ אשכולית.
2 כפות סירופ מייפל טבעי.
½ כפית ווניל או כפית שטוחה אבקת מאקה
הוראות הכנה
ממיסים את חמאת הקקאו בקערה מעל מים חמים (בין מארי). ניתן להמיס גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (10-20 שניות) תוך ערבוב בניהם.
טוחנים את 3/4 כוס הקשיו במטחנת זרעים/קפה.
מערבבים את כל שאר המצרכים כולל חמאת הקקאו בבלנדר עד לקבלת עיסה חלקה.
שופכים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או משטחים על גבי תבנית עם נייר אפיה.
שמים במקרר לשעה-שעתיים להתייצבות.
בתאבון!
המלצה שלנו
שוקולד "מבשיל" לאחר מספר ימים וטעמו משתנה. נסו לטעום את השוקולד מייד לאחר שהתייצב בתבנית, לאחר יומיים ולאחר 4-5 ימים ותגלו את ההבדל ומה העדפתכם האישית.
