top of page

שוקולד לבן (טבעוני) של קארונה

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 3 ביולי 2014
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 במאי 2024


מתכון שקיבלנו מקארונה ירון לשוקולד לבן מעולה שאתם חייבים לנסות!

ree

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • ממיסים את חמאת הקקאו בקערה מעל סיר עם מים רותחים קלות (בין מארי). ניתן להמיס גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (10-20 שניות) תוך ערבוב בניהם. יש להפסיק את החימום כשרוב התערובת מומסת, להמשיך לערבב עד להמסה מלאה ללא חימום (גם במיקרו וגם בבין מארי). זאת בכדי למנוע חימום יתר של הקקאו.

  • טוחנים את 3/4 כוס הקשיו במטחנת זרעים/קפה.

  • מערבבים את כל שאר המצרכים כולל חמאת הקקאו בבלנדר עד לקבלת עיסה חלקה.

  • שופכים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או משטחים על גבי תבנית עם נייר אפיה.

  • שמים במקרר לשעה-שעתיים להתייצבות.

המלצה שלנו:

  • שוקולד "מבשיל" לאחר מספר ימים וטעמו משתנה. נסו לטעום את השוקולד מייד לאחר שהתייצב בתבנית, לאחר יומיים ולאחר 4-5 ימים ותגלו את ההבדל ומה העדפתכם האישית.


בתאבון !!




מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page