מרציפן עם סוכר קוקוס

מרציפן עם סוכר קוקוס (במקום עם סוכר לבן)- יותר טעים ויותר בריא
חומרים:
חצי קילו שקדים מולבנים (שלמים או פרוסים או גפרורים)
15-20 שקדים מרים (לא חובה אבל מוסיף המון)
כוס סוכר קוקוס
רבע כוס מים
כפית מיץ לימון טרי
הכנה:
מחממים הסוכר עם המים עד להמסה מלאה, מורידים מהאש ומוסיפים את המיץ הלימון
טוחנים אם השקדים במטחנת קפה או בלנדר חזק ומעבירים לקערה
מוסיפים את הסוכר המומס לשקדים ומערבבים היטב
מכניסים לשעה למקרר, מוציאים ויוצרים צורות- אפשר פשוט לגלגל לכדורים קטנים או להכניס לתבנית שקעים מסיליקון, להקפיא ולהוציא מהתבנית (לתמונה השתמשנו בתבנית של כוכבים)
אם רוצים לצפות בשוקולד כמו בתמונה זה פשוט:
ממיסים בשיטת בין מארי 60 גרם עיסת קקאו ו-30 גרם חמאת קקאו (עדיף קקאו נא אבל אפשר גם קקאו קלוי)
מקפיאים את המרציפן ואז טובלים בשוקולד המומס (בעזרת מזלג או כשהמרציפן נעוץ על קיסם) ומקררים