top of page

תמר וקקאו




מתכון של ישראל,

ישראל עובד בקקאו טבעי שש שנים. הוא מאוד מעורב ומתעניין במוצרים שלנו

הוא לימד אותי הרבה על המוצרים כאן

ויש לו טיפים מעניינים.

אחד מהם הוא זה: קחו תמר ברהי

תחלצו ממנו את הגרעיון

במקומו שימו פול קקאו. המרירות של הקקאו למול המתיקות של התמר,

הנימוחות של התמר למול הקריספיות של הקקאו

ואם רוצים אפשר לשדרג עם ציפוי עיסת קקאו מומסת.

פשוט מחממים עיסת קקאו כשהעיסה נמסה טובלים את התמר ואז מכנסים אותו לקירור.


בכדי לייצר שכבר עבה של עיסת קקאו מסביב פשוט חוזרים על אותה פעולה כמה פעמים.

תהנו




למתכונים

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page