בלוג רצף | cacaotv

חומרים

  • קרטון קרם קוקוס ארוי-די של 250 מ"ל

  • עיסת לוז-קשיו- 170 גרם (כ-10 כפות). אפשר להחליף בעיסת שקדים או בשילוב של עיסת שקדים ועיסת לוז ביחס שמתאים לכם.

  • מייפל טבעי- 80 גרם (6 כפות)

  • אבקת קקאו הולנדית- 40 גרם (4 כפות גדושות)

הכנה

  • מכניסים את כל הרכיבים לקערה (את אבקת הקקאו מומלץ להעביר דרך מסננת למניעת גושים) ומערבבים היטב.

  • התערובת צריכה להיות נעט נוזלית (ראו בתמונה- כי במקרר היא תתקשה מעט)

  • טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מעט מייפל ו/או אבקת קקאו לכדי להגיע לטעם האישי שלכם.

    ...

חומרים

  • קופסת שימורי חומוס ללא הנוזלים

  • חצי כוס חמאת שקדים (או חמאת אגוזים אחרת כמו קשיו או בוטנים)

  • שליש כוס מייפל

  • שליש כוס פאנלה או סוכר קוקוס

  • 1/4 כפית סודה לשתיה

  • 5-6 כפות נדיבות של אבקת קקאו הולנדית

  • 2-3 כפות ניבס (לא חובה)

  • תבנית אינגילש קייק חד פעמית או תבנית רב פעמית מרופדת בנייר אפייה

הכנה

  • לעבד את כל המרכיבים חוץ מהניבס במעבד מזון לעיסה חלקה כמו חומוס

  • להוסיף הניבס ולערבב ידנית

  • להכניס לתבנית ולאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות (העוגה צריכה להתחיל להיפר...

רכיבים:

  • 2 כוסות אורז לבן

  • 2 כפות שמן קוקוס

  • 1 קרטון קרם קוקוס טבעי 250 מ"ל

  • 3 כוסות מים רותחים

  • 6 כפות פאנלה

  • 3 כפות גדושות צימוק חום

  • מיץ מלימון בינוני

  • רבע כפית מלח

הכנה:

  • מחממים השמן בסיר

  • מוספים את האורז ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות.

  • מוסיפים את קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה תוך ערבוב.

  • כשקוקוס רותח מוסיפים את המים, הפאנלה, הצינוקים והמלח. 

  • מערבבים, מעבירים לאש הכי קטנה, מכסים ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים (כ- 20 דקות). מכבים האש ומשאירים על הכיריים ע...

עוד מתכון מעולה שאנחנו בטוחים שיהיה אצלכם בשימוש על בסיס קבוע!

מתכון לשוקולד נוטלה טבעוני קל ומהיר להכנה! מ-3 מרכיבים בלבד!!

את המתכון קיבלנו מנטליה שמנהלת בלוג מתכונים טבעוניים VegaNati ומעלה תמונות שקשה לעמוד בפניהן בעמוד האינסטגרם @theveganati

אז מה צריך?

2 כוסות אגוזי לוז (500 מ"ל)

חצי כוס סירופ מייפל אמיתי אורגני

2 כפות אבקת קקאו נא/ 3 כפות אבקת קקאו הולנדית

חצי כוס מים 

איך מכינים?

1. מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות, טורבו.

2. מפזרים את אגוזי הלוז בתבנית ומכניסים לתנור ל-10 דקות. 

3. מוציאים מהתנור...

את המאפינס האווריריים האלה הכינה נטליה מנהלת הבלוג ועמוד האינסטגרם veganati.

אז מה אנחנו יכולים לספר לכם על המאפינס שוקולד המתוק הזה?

הוא טבעוני, אוורירי, שוקולדי וממלא את הבית בריח נעים של קקאו ומאפים. 

אז מה צריך?

1.5 כוסות קמח כוסמין מלא

1/2 כוס קמח טף מלא (אפשר להחליף בעוד קמח כוסמין מלא)

3 כפות אבקת קקאו נא אורגנית/ אבקת קקאו הולנדי קלוי

4 כפות סירופ מייפל אמיתי אורגני

1/2 כפית אבקת אפיה 

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1 כפית חומץ תפוחים

1 כוס חלב סויה לא ממותק/ חלב צמחי אחר

1/4 כוס רסק תפוחים

50 גרם שוקולד מר...

מאיה שמנהלת את הבלוג "זו בריאות", העלתה לעמוד האינסטגרם המושקע שלה את סרטון ההכנה לעוגיות שמתאימות לניקוי רעלים.

אז היינו פשוט חייבים להשיג לכם את המתכון!

מה צריך?

1/2 כוס שקדים לא קלויים

2 כפות חמאת (עיסת) שקדים

3/4 כוס רסק תפוחים

1.5 שיבולת שועל טחונה דק 

1/4 כוס עיסת קקאו נא/ קלוי

איך מכינים?

1. טוחנים במעבד מזון את השקדים ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים היבשים.

2. מוסיפים את רסק התפוחים ועיסת הקקאו. 

3. יוצרים כדורים פחוסים ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה. 

4. אופים בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות.

בתאבון!!

לעוגה הזאת ימית לב ארי קראה "משוגעת זאתי!" ולא סתם!

בסיס, שכבה ראשונה שוקולד לבן, שכבה שניה שוקולד חום ומעל קרמלוח עם טחינה!

אפשר להזמין ממנה את העוגה או להכין בבית מהמתכון המקורי 

כדי שנוכל להסביר בצורה טובה את ההכנה והשכבות, את המתכון הזה נכתוב מעט שונה.

לכל שכבה פירטנו את המצרכים הנדרשים ואת אופן ההכנה שלה. 

זה אולי נראה ארוך.. אבל מבטיחים שהפשטות שבהכנה עוד תפתיע אתכם!

מה צריך ואיך מכינים?

לבסיס

1/2 כוס קמח שקדים

2 כפות קמח קוקוס

2 כפות חמאת (עיסה) שקדים

1 כף שמן קוקוס נוזלי

1 כף חלב קוקוס

1 כף אבקת קקאו נא

3-...

מכירים את זה שאין באמת זמן להכין כלום בבוקר?

אז נטליה, אולי אתם מכירים אותה מהבלוג או האינסטגרם - מצאה פתרון בדיוק בשביל זה!

מכינים את ארוחת הבוקר בערב!

אז מה צריך?

חצי כוס שיבולת שועל

כף זרעי צ'יה

כפית אבקת קקאו נא

חצי כפית תמצית וניל

כף אוכמניות מיובשות/ גוג'י בריז/דומדמניות

כף גולדן בריז

כוס חלב סויה לא ממותק

כפית סילאן

איך מכינים?

1. שמים בצנצנת או קופסא את כל המצרכים, מערבבים היטב ומכניסים למקרר למשך הלילה.

2. בבוקר אפשר להוסיף עוד אוכמניות, גוג'י בריז, דומדמניות, תותים, בננות..

3. מוסיפים מעט חמאת אגוזי לוז ו...

עוד מתכון מוצלח שקיבלנו מחיה טבואדה שלא מזמן עלתה לארץ מפרגוואי, מאז היא מנהלת עמוד אינסטגרם מושלם, מלא במתכונים ותמונות שיעשו לכם חשק להיכנס למטבח!

בקרוב היא מתחילה להעביר סדנאות, אז כדאי לעקוב אחריה בעמוד האינסטגרם!

 

מה צריך?

1.5 כוסות קמח שקדים

1/4 כפית מלח 

1 כפית סודה לשתייה

1/4 כוס אבקת קקאו נא

1 כוס סוכר קוקוס

1 כוס חלב שקדים (או חלב צמחי אחר)

1/4 כוס תרכיז תפוחים לא ממותק

1 כפית תמצית וניל

1 כף חומץ תפוחים

איך מכינים?

1. פשוט וקל - מערבבים את המצרכים היבשים במעבד מזון חזק, מוסיפים את המצרכים הרט...

מתכון ראשון שקיבלנו מחיה טבואדה שלא מזמן עלתה לארץ מפרגוואי, מאז היא מנהלת עמוד אינסטגרם מושלם, מלא במתכונים ותמונות שיעשו לכם חשק להיכנס למטבח!

בקרוב היא מתחילה להעביר סדנאות, אז כדאי לעקוב אחריה בעמוד האינסטגרם!

מה צריך?

לבסיס

1/2 כוס פקאנים לא קלויים

1/2 כוס קמח שקדים

2 תמרים ברהי מגולענים

2 כפות שמן קוקוס

1 כפית קינמון 

1/4 כפית מלח

לציפוי

2 כוסות קשיו לא קלוי, מושרה במים קרים למינימום שעה. אנחנו ממליצים להשרות למשך הלילה.

1/2 כוס קרם קוקוס

1/4 כוס שמן קוקוס

1/3 כוס מייפל אמיתי

2 כפות מיץ לימון סחוט

1 כף תמ...

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il